KENNISPLATFORM VOOR LABORATORIA

Compacte microplate/strip washer

De nieuwe compacte BioTek 50TS microplate/strip washer is geheel gebaseerd op de bekende en succesvolle Elx50. Net als de Elx50 bevat de 50TS dezelfde stille interne pomp, een compleet dispenseer- en waste-systeem van 4 liter, een aërosol cover en een 4-, 8-, 12- of 16-kanaals manifold voor het automatisch wassen van 24-, 96- en 384-well (strip) microtiterplaten.

Voor een nog eenvoudigere bediening beschikt de 50TS washer over een groot kleuren touchscreen. Het creëren van protocollen is binnen een paar klikken verricht en voorgeprogrammeerde protocollen zorgen voor een optimaal onderhoud.

De stand-alone 50TS washer is te koppelen aan de gebruikersvriendelijke en krachtige Liquid Handling Control software. De 50TS kent verschillende optionele accessoires, zoals een bufferswitch, vacuümfiltratie en magnetische scheiding. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van meerdere wasvloeistoffen of ander reagens, dan zorgt de buffer switch module voor het automatisch wisselen van maximaal drie vloeistoffen per run.

Het wassen van magnetische en polystyreen beads is een onderdeel van diverse multiplex assays en bead-based ELISA’s zoals Luminex xMAP; de 50TS is voor deze assays gecertificeerd.

 

BioSPX

www.biospx.com/50ts.html

info@biospx.com