KENNISPLATFORM VOOR LABORATORIA

Instrumentatie voor thermische analyse

Salm en Kipp heeft vanaf dit jaar de Beneluxvertegenwoordiging van Setaram Instrumentation, de Franse fabrikant van hoogwaardige instrumentatie voor thermische analyse. De productlijn van Setaram omvat instrumenten voor diverse vormen van calorimetrie en thermische analyse, met unieke precisieniveaus en mogelijkheden voor onderzoek aan materialen onder de moeilijkste omstandigheden.

Een voorbeeld hiervan is de PCTPro voor de precieze bepaling van waterstofopslag in materialen die de volgende generatie brandstofcellen zullen vormen. Ook zijn er instrumenten voor microcalorimetrie die hebben bijgedragen aan unieke ontwikkelingen op het gebied van voeding en TGA op hoge temperatuur voor de ruimtevaart. Setaram hecht grote waarde aan het vinden van de beste oplossing voor iedere individuele probleemstelling, of dat nu is op het vlak van voeding, keramiek of energie of zelfs voor het internationale ruimtestation. Daarom staat achter de schermen bij Setaram een team van ingenieurs en wetenschappers klaar, die helpen de beste methode te ontwikkelen en te zorgen voor een grondige opleiding van gebruikers.

De intensieve manier van samenwerking met eindgebruikers en het grote belang van een goede after-sales ondersteuning vormen belangrijke raakvlakken tussen Salm en Kipp en Setaram, die beiden met vertrouwen uitkijken naar een langdurige samenwerking.

 

Salm en Kipp

www.salmenkipp.nl

info@salm-en-kipp.nl