KENNISPLATFORM VOOR LABORATORIA

AANRADERS, editie 35

mei 2018

Laat goed voor je apparatuur zorgen

‚Äč

Regelmatig onderhoud en inspectie is belangrijk voor goed functionerende technische installaties. PHC Europe (voorheen bekend als Panasonic Biomedical Sales Europe) biedt hiervoor verschillende preventieve onderhoudspaketten, voor zowel PHCBi-apparatuur als apparatuur van derden.

Vanaf onderhoud in de garantieperiode tot op maat gemaakte all-inclusive contracten: alle vormen van onderhoud zijn erop gericht om de apparatuur optimaal te laten presteren en zo je kostbare monsters te beschermen en analyseresultaten te waarborgen. Naast onderhoud kan je bij PHC Customer Service ook terecht voor installaties, kalibraties, validaties en reparaties. Dat zal vaak bij de klant plaatsvinden, maar voor problemen die niet op locatie zijn op te lossen, staat er in Etten-Leur een professionele werkplaats ter beschikking.

De customer serviceafdeling staat klaar om het maximale uit je PHCBi-apparatuur te halen, zodat je je kunt concentreren op je werk zonder zorgen over de betrouwbaarheid van je apparatuur.

 

PHC Europe

service.nl@eu.phchd.com

(076) 543 38 32