KENNISPLATFORM VOOR LABORATORIA

Multiplex immunoassay

 

Met de Evidence Investigator immuno-analyzer van Randox Research introduceert BioSPX multiplex immunoassay testing in je laboratorium. De compacte Investigator maakt gebruik van de prijswinnende Biochip-technologie, die het detecteren van een compleet array aan eiwitten vanuit één enkel sample mogelijk maakt. Met antilichamen en reagentia van zeer hoge kwaliteit en een gevoelige chemiluminescente reactie, meet het systeem de parameters die je specifiek voor je research nodig hebt.

 

Een brede range aan Biochip arrays in de onderzoeksgebieden immunologie, oncologie, cardiovasculair, metabolisch & voeding en sport & oefening zijn beschikbaar, waardoor de flexibiliteit van dit systeem groot is. Randox heeft dan ook het meest diverse testmenu van alle leveranciers in deze markt.

 

De workflow van de semiautomatische analyzer maakt het bovendien mogelijk om met zeer kleine monstervolumes 2.376 testen per uur uit te voeren. De Evidence Investigator versterkt met de kracht van een volledig patiëntprofiel uit één sample je onderzoek.

 

 

BioSPX

 

www.biospx.com/evidence-investigator.html

 

info@biospx.com