KENNISPLATFORM VOOR LABORATORIA

Slimme printer voor lablabels

De nieuwe BradyPrinter M611 kondigt een nieuw hoofdstuk aan in de evolutie van laboratoriumidentifi catie. Voor deze draagbare printer kunnen complete labels worden ontworpen of bewerkt op een smartphone met de gratis ‘Expreslabels’-app.

Met deze app kunnen labelontwerpen naar de BradyPrinter M611 worden verzonden via wifi of Bluetooth en direct worden geprint. Ze kunnen ook worden verzonden naar computers op kantoor of laboratorium, zodat gebruikers niet telkens een volledig nieuw label hoeven te ontwerpen. Labels die zijn ontworpen met Brady Workstation zijn compatibel met de ‘Expreslabels’- app. De printer kan uiteraard ook gewoon met een USB worden aangesloten op een PC.

Labels kunnen worden voorzien van 1D- en 2D-codes en barcodes, grafische tekens uit een uitgebreide bibliotheek, tekst, een tijdstempel en zelfs gegevens uit de cloud. Bovendien is serialisatie mogelijk. Voor de BradyPrinter M611 zijn diverse lablabels verkrijgbaar in de bekende materialen voor vriezer, vloeibare stikstof, autoclaaf, waterbad, histologie en chemicaliën. Deze zorgen voor een duidelijk leesbare identifi catie die ook op de lange termijn stand houdt. Dankzij de cassettes met chiptechnologie is wisselen van lint en labels eenvoudig en betrouwbaar.

 

Salm en Kipp

www.salmenkipp.nl

info@salm-en-kipp.nl