Agenda

Life2020 / 26-27 mei 2020

NWO organiseert op 26 en 27 mei 2020 in Hotel Zuiderduin (Egmond aan Zee) het Life 2020 congres. Life heeft als doel om onderzoekers uit de verschillende disciplines in de life sciences met elkaar te verbinden.

De openingslezing wordt gegeven door Edith Heard. Zij is directeur-generaal van het Europees Laboratorium voor Moleculaire Biologie, de intergouvernementele organisatie voor fundamenteel onderzoek in de biowetenschappen.

Andere keynotes worden verzorgd door Mark Huijbregts, hoogleraar milieuwetenschappen aan de Radboud Universiteit en John Duncan, neurowetenschapper aan de Universiteit van Cambridge en schrijver van het populairwetenschappelijke boek ‘How Intelligence Happens’.

Andere sprekers zijn Tobias Kalenscher, Hans Clevers, Yvette van Kooyk , Jack Pronk, Effie Apostolou, Cecilia Sahlgren, Elizabeth Borer, Erik van Nimwegen en Danielle Lee. Ook Nikon is aanwezig op dit event.

Interesse voor een microscoop- demonstratie? Mail naar microscopes.nl@nikon.com.

World of Laboratory / 29-09 t/m 02-10 2020

De World of Technology & Science en Industrial Processing vinden plaats van 29 september tot en met 2 oktober 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Scroll naar top

Abonnement nemen op labvision?