FHI organiseert online kennisweken

Omdat voorzien wordt dat ook dit najaar verschillende (deels vanuit het voorjaar al uitgestelde) fysieke seminars geen doorgang zullen kunnen vinden, heeft FHI onder de noemer van online kennisweken een aantal webinars opgetuigd rondom een specifiek thema binnen de laboratoriumtechnologie.

Deze hebben dezelfde uitgangspunten als de seminars en themadagen die aanvankelijk waren gepland: lezingen van leveranciers, specialisten en klanten over de nieuwste ontwikkelingen en technische mogelijkheden.

Groot verschil is dat je lekker vanachter je pc, laptop of telefoon de lezingen kunt volgen. Bovendien zijn de lezingen niet in een, vaak overvolle dag gepland, maar netjes over de week verdeeld. En je kunt ze ook nog eens later terugkijken. Deelname is kosteloos na registratie.

De volgende kennisweken zijn gepland:

 • 2 t/m 5 november 2020: LabSafety
  Veilig werken is in het lab altijd een topprioriteit. Tijdens deze kennisweek vertellen experts over veiligheidsaspecten bij het inrichten van een nieuw laboratorium of uitbreiden van je huidige lab, omgaan met gevaarlijke stoffen, de factor gedrag bij veilig werken en meer.

 • 9 t/m 12 november 2020: Food & Beverage
  Voedselveiligheid en voedselauthenticiteit zijn onderwerpen die tijdens deze kennisweek aan bod komen.

 • 23 t/m 26 november 2020: COVID-19
  Alle ogen zijn gericht op laboratoria om te komen met dé oplossing voor de huidige COVID-19 crisis, in de vorm van een vaccin of medicijn. Hoe gaan de labs hiermee om? Welke maatregelen hebben zij getroffen, bijvoorbeeld voor het opschalen van hun research of testcapaciteit. En welke nieuwe oplossingen bieden leveranciers om de labs hierbij te ondersteunen?

 • 30 november t/m 3 december 2020: LabAnalyse
  Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van high-end analysetechnieken komen tijdens deze week aan de orde. Aanmelden

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends op het gebied van laboratoriumtechnologie en inspiratie opdoen voor praktische oplossingen?
Meld je dan aan voor de online kennisweken. De organisatie houdt je op de hoogte van de webinars die binnen dat thema gegeven worden. Je kunt precies die onderwerpen uitkiezen die voor jou interessant zijn.

www.fhi.nl

Scroll naar top

Inschrijven voor de nieuwsbrief én LabVision digitaal ontvangen?