Chromatografie trainingen bij Da Vinci

chromatografie trainingen da vinci lsWerk je met gaschromatografie- of massaspectrometriesystemen en wil je meer inzicht krijgen in de analysetechniek, de diverse hardware onderdelen en het onderhoud ervan? Maak dan gebruik van de gaschromatografie (GC) en/of massaspectrometrie (MS) trainingen die Da Vinci Laboratory Solutions biedt.

De trainingen zijn gebaseerd op het Agilent Technologies platform en worden gehouden in het applicatie laboratorium op het Da Vinci hoofdkantoor te Rotterdam. Je kunt kiezen uit een eendaagse basistraining en een tweedaagse training in onderhoud & troubleshooting in zowel Nederlands als Engels.

Tijdens de GC basistraining maak je kennis met de basisprincipes van capillaire GC. Daarna ga je stap voor stap langs de verschillende onderdelen van de GC: van injectie tot en met detectie, in voornamelijk praktische sessies met theoretische ondersteuning.

Door de training ‘onderhoud & troubleshooting’ te volgen krijg je meer inzicht in de details van de GC. Injectiepoorten en detectoren worden uit elkaar gehaald waardoor je eerder in staat bent analytische, chromatografische en instrumentele problemen te herkennen en op te lossen. Dit gebeurt afwisselend in theoretische en praktische sessies.

De cursisten hebben onze 2018/2019 trainingen beoordeeld met een score van goed tot uitstekend!

Training monsterintroductie

In 2020 heeft Da Vinci haar trainingsaanbod uitgebreid met een Gerstel training over monsterintroductie. Tijdens deze nieuwe tweedaagse training leer je meer over de monsterintroductietechniek, diverse hardware onderdelen zoals PTV (CIS), TDS, TDU of TD3.5+. en het onderhoud ervan. Naast het theoretische gedeelte wordt de opgedane kennis direct in praktijk gebracht.

Onze trainingen worden gegeven door specialisten met een jarenlange ervaring in de gaschromatografie.
Ben je geïnteresseerd in één van onze trainingen? Kijk dan op de website voor de mogelijke trainingsdagen.

Da Vinci Laboratory Solutions

www.davinci-ls.com

solutions@davinci-ls.com

Scroll naar boven

Inschrijven voor de nieuwsbrief én LabVision digitaal ontvangen?