Compact microwave systeem voor ontsluiting

Alleen een goede monstervoorbereiding bij AAS, ICP en ICP-MS resulteert in de hoogste kwaliteit analyseresultaten. Het gebruik van de Milestone microgolfsystemen voor de ontsluiting van monsters bewijst dat al meer dan 30 jaar.

De nieuwe Ethos Lean is een compacte en economische oplossing voor monstervoorbereiding. Microgolftechnologie voor ontsluiting wordt daarmee bereikbaar voor laboratoria met een beperkt aantal monsters, startende labs of labs die elementanalyse naar een hoger niveau willen tillen.

De Ethos Lean is ontworpen voor zure ontsluiting van monsters in gesloten reactievaten. In de Maxi-14-rotor passen 14 monstervaten. Deze zijn gemaakt van zeer zuiver PTFE-TFM en uitgevoerd met een robuust schild om hoge temperaturen en drukken te bereiken. Dankzij de unieke constructie van de vaten en rotor is het assembleren snel en eenvoudig. Daarbij wordt de veiligheid gewaarborgd door de ‘vent-and-reseal’ technologie, zoals ontwikkeld en gepatenteerd door Milestone, die fungeert als individueel mechanisme voor drukontlasting. De rotor werkt in perfecte synergie met easyTemp-sensor en easyControl-software om volledige en veilige ontsluiting van een breed scala aan matrices te garanderen, zoals organische en milieumonsters. De robuuste constructie en rvs reactorruimte met corrosiebestendige coating maken ook van deze Milestone een betrouwbaar systeem voor jarenlang dagelijks gebruik.

 

Salm en Kipp

www.salmenkipp.nl

info@salm-en-kipp.nl

Compact microwave systeem voor ontsluiting

Scroll naar boven

Inschrijven voor de nieuwsbrief én LabVision digitaal ontvangen?