Filters voor celsuspensies en primaire celisolaten

Met EASYstrainer celfilters biedt Greiner Bio-One een innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing voor de filtratie van celsuspensies. De EASYstrainer kan gebruikt worden na enzymatische weefselafbraak voor primaire celisolatie of voor celvoorbereiding voorafgaand aan flowcytometrie. De grote celzeef past op alle conische 50 ml buizen en is verkrijgbaar met maasgroottes van 40, 70 en 100 µm. De EASYstrainer Small past zowel op buisjes van 15 ml als op kleinere buisjes en reactievaatjes. Deze is verkrijgbaar met maasgroottes van 20, 40, 70 en 100 µm.

De stapelbaarheid van EASYstrainers met verschillende maasgroottes maakt het mogelijk om cellen die verschillen in grootte te scheiden in één stap. Bovendien kan het bovenste deel van de EASYstrainer Small worden omgedraaid. Hierdoor is het mogelijk om cellen uit te spoelen voor verder gebruik.

EASYstrainer maakt aseptisch werken veel gemakkelijker: de celzeef kan worden vastgehouden aan de omringende rand of het handvat, om onbedoeld contact met het steriele filtermateriaal te vermijden. Een bijzonder kenmerk van EASYstrainer is de ontluchtingsopening die overblijft tussen zeef en buis. De kloof zorgt ervoor dat lucht in de buis snel kan ontsnappen tijdens het filtreren. Vloeistofophoping tussen zeef en buis of zelfs het overlopen van de celzeef is dus uitgesloten.

 

Greiner Bio-One

info.nl@gbo.com

www.gbo.com

Filters voor celsuspensies

 

Klik op QRcode voor YouTube clip.

Scroll naar boven

Inschrijven voor de nieuwsbrief én LabVision digitaal ontvangen?