Nieuw hoofdkantoor Checkmark

Het hoofdkantoor van Checkmark Labrecruitment is sinds eind april 2020 te vinden op de vierde verdieping van een kantoorpand aan de Tielweg 10 in Gouda. De verhuizing van het bedrijf, dat sinds 2007 in Gouda zetelt, is ingegeven door een uitbreiding van het team, die samenhangt met verdere groeiplannen in de dienstverlening binnen chemie, farma, food en biotech.

Met de corona maatregelen, het thuiswerken en alle onzekerheid die dat met zich meebracht was het niet bepaald de ideale tijd voor een verhuizing. De plannen waren echter al gemaakt en verhuizen naar een nieuwe pand was echt hard nodig, dus ging de verhuizing gewoon door.

Bij de inrichting van de moderne, ruime en lichte etage kon rekening worden gehouden met de 1,5 meter economie. Werk- en interviewruimtes zijn zo ingedeeld dat de medewerkers er veilig kunnen werken en ook de interviews met kandidaten op een veilige manier kunnen plaatsvinden. Dit sluit aan bij de visie van Checkmark om innovatief in te spelen op snel veranderende wensen en eisen. Het nieuwe pand past volgens directeur Sven Hemmink ‘perfect bij de tijd waarin we leven, de flexibele mindset van ons team en de groeiambitie van CheckMark’.

Nieuwe contactgegevens zijn:

Tielweg 10
2803 PK Gouda
tel. 088 002 11 00.

Klik hier voor een virtuele tour.

www.checkmark.nl

nieuw-hoofdkantoor-checkmark

Scroll naar boven

Inschrijven voor de nieuwsbrief én LabVision digitaal ontvangen?