Snelle en betrouwbare gasanalyses

Snelle en betrouwbare gasanalysesOf je nu aardgasafzettingen zoekt, biogas evalueert, de efficiëntie van de put bewaakt of monsters in je laboratorium meet: je hebt snelle, betrouwbare resultaten nodig. De nieuwe generatie Agilent 990 Micro GC systemen combineren innovatieve, toonaangevende functies met de kwaliteit en snelheid die cruciaal zijn voor een gasanalyse. Zo leveren de Agilent Micro GC’s snelle resultaten waarbij minder ruimte, stroom en draaggas nodig zijn. Daarnaast kan je in ongeveer 10 minuten de applicaties veranderen door eenvoudig het kanaal te wisselen. Het Micro GC systeem biedt optimale flexibiliteit door maximaal vier onafhankelijke kanalen.

Onderhoud is dankzij de verbeterde diagnostiek en intelligente software gemakkelijk te plannen en uit te voeren. Het resultaat is dat je snel en eenvoudig kunt opstarten en in enkele minuten al resultaten kunt genereren, zelfs als je regelmatig van meetlocaties verandert. Met de Agilent 990 Micro GC kan je je gasmonsters analyseren waar en wanneer dat nodig is. De Pelican veldkoffer, die standaard is voorzien van wielen en handvatten voor eenvoudig transport, zorgt ervoor dat de apparatuur gebruiksklaar op de analysesite aankomt.

De configuratie bestaat uit twee krachtige batterijen en twee gasflessen, waardoor het systeem maximaal 16 uur onafhankelijk van extern gas en stroom kan opereren. De optionele mobiele licentie biedt de mogelijkheid om draadloos verbinding te maken via telefoon of tablet en elimineert zo de noodzaak voor kabels. Met de interface kan de gebruiker snel de instrumentstatus inzien, analyses starten/ stoppen en resultaten beoordelen. De toepassing van een 990 Micro GC is beschreven in diverse application notes, zoals de BTEX analyse in lucht of een biogasanalyse.

Geïnteresseerd in de nieuwe generatie Micro GC?
Neem dan contact op met Da Vinci Laboratory Solutions via telefoonnummer 010-258 18 70.

Da Vinci Laboratory Solutions

www.davinci-ls.com

solutions@davinci-ls.com

Scroll naar boven

Inschrijven voor de nieuwsbrief én LabVision digitaal ontvangen?