Webinar Solliciteren: ‘Een persoonlijke reclamecampagne’

Wil jij graag goed voor de dag komen wanneer jij gaat solliciteren? Dan is het webinar van CheckMark Labrecruitment wellicht interessant voor jou! Dit webinar wordt kosteloos aangeboden en gaat over solliciteren en alles wat daarbij komt kijken. Zo word je een eind op weg geholpen naar het ultieme doel: het binnenhalen van jouw droombaan.

Solliciteren is een vak apart, jezelf promoten een kunst en de concurrentie voorblijven een ware uitdaging. Bovendien zijn de spelregels per branche anders: voor een baan als specialist in chemie of life sciences zijn heel andere dingen belangrijk dan voor bijvoorbeeld een baan als jurist. Welke dingen tellen écht in jouw vakgebied? Waar wordt naar gekeken in een CV en in een brief? Hoe zorg je dat je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek? Hoe bereid je je voor op het gesprek zelf? Wat moet je niet doen én –nog belangrijker– wat zeker wel? Door in te gaan op deze vragen biedt CheckMark jou de optimale voorbereiding op het solliciteren.

Het webinar wordt maandelijks georganiseerd in afwisselend Nederlands en Engels. Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar jurjen@checkmark.nl. Je ontvangt dan een bevestiging van deelname en uiterlijk één dag voor het webinar een linkje naar onze online meeting tool (‘zoom’) die je toegang geeft tot het volgen van het webinar. Het webinar duurt ongeveer 45 minuten waarna er gelegenheid is om vragen te stellen. Na het afloop van het webinar krijg je de slides toegestuurd zodat je er zelf mee aan de slag kunt.

Neem voor meer informatie contact op met Jurjen Wilschut, Recruiter Chemie & Life Sciences van Checkmark.

www.checkmark.nl

jurjen@checkmark.nl

(0182) 59 02 12

Scroll naar boven

Inschrijven voor de nieuwsbrief én LabVision digitaal ontvangen?