WoTS 2020

World of Laboratory toont beursbezoeker laatste innovaties

WOTS 2020

29 september t/m 2 oktober 2020

De World of Technology & Science en Industrial Processing vinden plaats van 29 september tot en met 2 oktober 2020 in de Jaarbeurs te Utrecht.

De technologiebeurs vijf werelden: World of Laboratory, World of Automation, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing.

Met ruim 150 exposanten biedt World of Laboratory de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Een breed aanbod aan bedrijven, gericht op labinrichting, apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science-oplossingen geven acte de présence.

Het lezingenprogramma zal actuele thema’s belichten, maar ook praktische informatie geven dat voor ieder lab belangrijk is, zoals over veiligheid en kwaliteit.

Het volgen van een X-pedition geeft de bezoeker, op een hele praktische manier, een compleet overzicht van alle trends en ontwikkeling op een specifiek gebied. Zo zijn we bezig om de X-pedition ‘Storage, analyse en detectie in het life science lab’ te ontwikkelen.

Nieuw dit jaar zijn de mini-trainingen. Deze trainingen geven de deenemers heel gerichte informatie over een onderwerp. Onderwerpen als chromatografie, maar ook laboptimalisatie en Next Gen Sequencing, komen daar aan bod.

Innovaties staan op de WoTS centraal. De meest innovatieve oplossing krijgt de TechAward uitgereikt. Alle genomineerde producten zijn te zien in een eregalerij op de beursvloer.

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Archief

Artikelen uit editie
Scroll naar top

Abonnement nemen op labvision?