Da Vinci viert 20-jarig bestaan

Op 1 oktober 2020 vierde Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS), leverancier van chromatografische oplossingen, haar 20-jarig bedrijfsjubileum!

De oprichter Willem van Raalte heeft Da Vinci opgestart als dienstverlener binnen de Nederlandse laboratoriummarkt. In de afgelopen 20 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale speler binnen de laboratoriumtechnologiesector.

“Met als missie ‘Boosting Laboratory Efficiency’ ondersteunen wij laboratoria bij alle analytische uitdagingen vanaf monstervoorbereiding, analyse, rapportage, datamanagement tot en met het leveren van verbruiksartikelen”, vertelt Martijn van Raalte, algemeen directeur en zoon van Willem van Raalte. “Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam ontwikkelt, assembleert en installeert het Da Vinci team chromatografi sche oplossingen gebaseerd op het Agilent Technologies platform. De bedrijfscultuur bij Da Vinci wordt gekenmerkt door een hoog innovatief vermogen én daadkracht waardoor wij met succes een breed pakket analytische oplossingen hebben kunnen ontwikkelen voor onze klanten. Trots ben ik dan ook op onze trouwe groep collega’s waarmee we het bedrijf hebben gebracht tot waar het nu staat.” Sinds de oprichting in 2000 is het productaanbod snel uitgebreid door de succesvolle implementaties van analytische instrumenten en geautomatiseerde systemen voor monstervoorbereiding van vooraanstaande partners zoals Agilent Technologies en GERSTEL.

Daarnaast heeft Da Vinci het productenpakket gediversifi ceerd met de ontwikkeling van eigen software, verbruiksartikelen, referentiestandaarden en het leveren van chromatografische analyzers. Maar ook biedt Da Vinci technische ondersteuning in de breedste zin van het woord, zoals consultancy bij de inrichting van een compleet laboratorium en het geven van chromatografie trainingen. “Zeer tevreden kunnen we terugkijken op onze groei”, vertelt Martijn van Raalte.“Hierdoor is het nu mogelijk om vanuit onze twee Nederlandse vestigingen en het nieuwe verkoop & service kantoor in Azië onze (inter)nationale klanten lokaal support te bieden!”

 

Da Vinci Laboratory Solutions

www.davinci-ls.com

solutions@davinci-ls.com

da vinci 20 jaar

Scroll naar boven

Inschrijven voor de nieuwsbrief én LabVision digitaal ontvangen?