Geautomatiseerde parallelle verdamping

Büchi Labortechnik introduceert met SyncorePlus een volledig geautomatiseerde oplossing voor parallelle verdamping. Door automatisering van de volledige workfl ow van parallelle verdamping maximaliseert dit systeem de precisie, nauwkeurigheid en procesveiligheid. Combinatie van de SyncorePlus parallelle verdampingseenheid met de Interface I-300 Pro maakt de volledige automatisering mogelijk die nodig is om de analytische resultaten en procesveiligheid te maximaliseren.

De interface stuurt de randapparatuur en de gehele verdampingsmethode volledig aan, zodat alle batchmonsters keer op keer op identieke wijze worden behandeld. Het geavanceerde condensorsysteem van SyncorePlus, dat bestaat uit een primaire en een secundaire condensor, maakt het mogelijk om de oplosmiddelen voor bijna 100% terug te winnen. De SyncorePlus-familie omvat twee modellen. De SyncorePlus Analyst is ontworpen voor het verdampen van oplosmiddelen in het ‘pre-analytische’ stadium. Hierbij worden de monsters in speciale gekoelde glazen van 0,3, 1,0 of 3,0 ml ingedampt tot vaste eindvolumes. Deze werkwijze beschermt de monsters tegen thermische schade en voorkomt verlies van waardevolle analyten.

SyncorePlus Analyst stopt de verwarming automatisch en houdt het koelsysteem aan om de monsters te beschermen tegen hittebeschadiging. De SyncorePlus Polyvap is geschikt voor een breed scala aan monsterrekken, wat een hoge monsterdoorvoer mogelijk maakt. Rekken met 4 tot 96 posities kunnen worden gebruikt bij het verdampen van oplosmiddelen van elke monstergrootte. Inerte materialen maken de SyncorePlus Polyvap een perfecte keuze voor het verdampen van agressieve chemicaliën en bijna alle organische oplosmiddelen.

Büchi Labortechnik

www.buchi.nl

benelux@buchi.com

geautomatiseerde parallelle verdamping

Scroll naar boven

Inschrijven voor de nieuwsbrief én LabVision digitaal ontvangen?