Label buisjes in enkele seconden

Automatiseer de identificatie van buisjes om de output van je laboratorium te verhogen. Gekoppeld aan de BradyPrinter i7100, print en brengt de labelapplicator labels op buisjes aan in enkele seconden, zodat laboranten meer tijd kunnen besteden aan hun kerntaken. Ook het werken met handschoenen aan gaat veel eenvoudiger.

Gelabelde buisjes kunnen handmatig worden verwijderd of automatisch in een lade worden geworpen. Het printen kan eenvoudig worden gestart met een voetpedaal, sensor of programmeerbare controller.

De Brady labelapplicator is geschikt voor buizen met een diameter tussen 10 en 17 mm en een lengte van 38 tot 105 mm, met of zonder dop. Brady’s gespecialiseerde laboratoriumlabels blijven kleven en intact tijdens de verwerking en opslag van monsters.

De labels vervagen niet en de opdruk loopt niet uit bij blootstelling aan chemicaliën bij bedrukking met de speciaal ontwikkelde inkten van Brady. Ontwerp snel labelsjablonen met de apps van de Brady Workstation Lab-suite. Importeer data uit Excel, creëer barcodes en voeg leesbare informatie toe in enkele klikken.

 

Salm en Kipp

www.salmenkipp.nl
info@salm-kipp.nl

Brady Printer Salm en kipp

Scroll naar boven

Inschrijven voor de nieuwsbrief én LabVision digitaal ontvangen?